Om oss

Marina Solutions ble stiftet av noen entusiastiske sunnmøringer i 2010. De tenkte på brygger og båthavner døgnet rundt, og kunne like gjerne starte sin egen bedrift. Med lang erfaring, fra blant annet Solid Sjøservice og Ørsta Marina Systems, har vi hatt en finger med i spillet på de fleste brygge anlegg i Norge i dag. Daglig leder og monteringslederen vår har bygget og installert småbåthavner siden de var tenåringer. Selgerne våre kjenner hver en krik og krok langs kysten. Det er noen av grunnene for at vi sier at vi har over 40 års erfaring og høy kompetanse innen marina- og flytende havneanlegg.

Reisen fra den spede begynnelsen til i dag har vært som et eventyr. Det startet med 4 ansatte som ønsket å utvikle gode løsninger til marina markedet. Ved å starte et nytt selskap ville de få større innflytelse og frihet til å gjøre akkurat det. Bedriften fikk en flying start med leveranse og utvikling av Flytemoloen. Marina Solutions rykket opp i en ny divisjon og etablerte sjøentreprisen med kranbåt og montører i 2014.

Nå er vi 25 kjekke medarbeidere innen:

- Montering og sjøentreprise
- Tegning og prosjektering
- Prosjektledelse
- Lagerhold
- Salg og administrasjon

Karsten Helstad Fotografi

Marina- og flytende havneanlegg

I dag leverer vi småbåthavner og bølgedempere langs hele kysten. Vi har også tilgang på tørrdokker som gjør at vi kan bygge unike flytekaier eller bølgedempere med kjeller.

Det er mange spennende prosjekter i landet vårt. Drømmer du om en landstedsbrygge ved hytta, flytende serveringssted eller ladekai til båter kan vi gjerne bli med å realisere dette! Er du medlem eller sitter i styret i en båtforening, er vi mer enn interessert i å høre om potensielle utbyggingsplaner for småbåthavna.

Erling Berge Leif Petter Vartdal Audun Eikrem foran Ivar Heggen visningsflå

Akvakultur og oppdrettsbransjen

De siste årene har vi satset og utviklet oss innen oppdrett og havbruksnæringen. Nå har vi et solid team på AKVA som gjør at du forholder deg til oss som totalleverandør når du vil bestille din neste fôrflåte eller ventemerde. Vi står for prosjektering, prosjektledelse og sertifisering.

Fremst på løsninger

Hva er så kjernen bak suksessen eller den hemmelige ingrediensen?

Svaret er ikke persille, men at våre ansatte har visjonen vår Fremst på løsninger innprentet i ryggmargen!

Vi er nære kundene våre, og dere utfordrer oss. Vi har både Petter Smart og Petter Smartere på huset, og vi ivrer etter å finne gode løsninger til våre kunder. Sist, men ikke minst har vi skikkelig gode produkter i hylla. Vi har vært i gamet i lang tid, og vi skal være i gamet i lang fremtid.

Vil du ha kvalitet, så kan du trygt velge Marina Solutions.

Espen Bent Ole Ved Trappehuset

Noen høydepunkter i vår historie

2010: Marina Solutions blir født

2014: Sjøentreprisen med mannskap etableres

2014: Vi kommer høyt på listen over Gasellebedrifter i Møre og Romsdal

2014: Vi leverer et kjempeanlegg til Rønvikfjæra, Bodø Havn

2014: Omsetter for over 80 millioner

2015: Grilstad Marina er et av Trondheims største utbyggingsprosjekter, hvor Marina Solutions har levert hele marina anlegget (over flere byggetrinn)

2018: Vi satser mot oppdrettsbransjen og etablerer samarbeidsavtaler på tørrdokk

2020: Levering til Kongelig Norsk Seilforening sin medlemshavn på Dronningen, Bygdøy

2021: Bygger 4 fôrflåter til oppdrettsbransjen

2021: Omsetningsrekord på knappe 190 millioner

Har du lyst å se hvordan vi ser ut? Gå til kontakt oss og se bilde av alle sammen. Vil du høre stemmen vår? Ikke nøl med å ringe!

Aktsomhetsvurderinger

Åpenhetsloven trådte i kraft 1. juli 2022 og har som hensikt å fremme virksomheters respekt for menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, samt sikre allmennheten tilgang på informasjon. Etter §4 i åpenhetsloven er Marina Solutions pliktig til å gjennomføre aktsomhetsvurderinger med formål om å identifisere faktisk og potensiell negativ påvirkning på menneskerettigheter og arbeidsforhold. §5 i åpenhetsloven stiller krav om at vi skal offentliggjøre en redegjørelse for de
aktsomhetsvurderingene som er gjort. Denne redegjørelsen som kan lastes ned under har som hensikt å tilfredsstille nevnte paragraf.

Har du spørsmål knyttet til denne redegjørelsen og/eller vår etterlevelse av åpenhetsloven kan disse rettes til Henriette Aag på ha@marinas.no. Vi vil normalt besvare henvendelser innen tre uker.

Henriette Sund Aag 2