Om oss

Trenger du båthavn, utstyr til havna eller en fôrflåte?

Det ligger i navnet vårt, Marina Solutions, men vi legger til at vi leverer trygge, smarte og lønnsomme løsninger til deg og marinaen din. I tillegg til egne kranbåter og montører, har vi et stort lager med utstyr til brygge anlegg. Herfra sender vi varer både til privatpersoner og bedrifter (og kommuner, havnevesen og båtforeninger). Sist, men ikke minst har vi en egen AKVA avdeling som prosjekterer og designer fôrflåter til oppdrettsbransjen.

Marina Solutions startet i 2010, men våre ansatte har jobbet i bransjen mye lenger. Derfor sier vi at vi representerer 40 års erfaring og at vi nå er en markedsledende totalleverandør av marina og flytende havneanlegg. I løpet av de siste årene har vi også utviklet oss til å bli en solid leverandør også mot havbruksnæringen.

Trygge løsninger er viktig fordi vi mener båtlivet er for alle; både liten og stor, amatør eller profesjonell. Smarte løsninger er for å gjøre oppholdet i havna til en god opplevelse. Lønnsomme løsninger har med levetid og vedlikehold å gjøre.

MARINA

Har du et prosjekt du trenger hjelp med? Et prosjekt kan variere mellom én flytebrygge, eller det kan være en stor havn for fritidsbåter.

Vi bidrar med

  • prosjektering
  • tegning
  • søknadsprosesser
  • levering
  • montering

Vi har to kranbåter som brukes til frakt, installering og forankring; Marina Ocean og Marina Fjord.

LAGERHOLD AV TILLEGGSUTSTYR

Trenger du sikkerhet- eller tilleggsutstyr? Du har mulighet til å bestille varer direkte fra lager. Ta kontakt med Maria Berge som er vår flinke salgsmedarbeider for å få priser og tilgjengelighet.

HAVN/KAI/AKVA

Marina Solutions disponerer tørrdokker for produksjon av flytemolo, større flytende konstruksjoner og fôrflåter i betong. Vi prosjekterer og designer og leverer flåten nøkkelferdig og til deg. Har du et prosjekt? Spør oss!

FREMST PÅ LØSNINGER

Vår visjon er å være fremst på løsninger. Det er viktig for oss at ditt opphold i havna eller på flåten skal være så trygt som mulig. Derfor utvikler vi gode og smarte løsninger som ivaretar sikkerheten, gir god funksjonalitet og har lang levetid.

HVOR FINNER DU OSS?

Vårt hovedkontor er i Ørsta – hjertet av Sunnmørsalpene. Vi har også salgskontor og lager i Ålesund og Bergen. Det er 21 ansatte som jobber hos oss. Kontaktinformasjonen vår finner du her.