Om ossPlanlegger du ny båthavn eller trenger oppgradering?

Marina Solutions representerer 40 års erfaring og kompetanse fra bransjen. Har du et prosjekt du trenger hjelp med? Vi bidrar med prosjektering, levering og installering av marinaanlegg og flytende havner i hele Norge. Vi leverer marinaer av høy kvalitet, og monterer de flytende anleggene profesjonelt og sikkert. Vi har to kranbåter som brukes til frakt, installering og forankring; Marina Ocean og Marina Fjord.

Trenger du sikkerhet- eller tilleggsutstyr? Du har mulighet til å bestille varer direkte fra lager. Ta kontakt med Maria Berge som er vår flinke salgsmedarbeider for å få priser og tilgjengelighet.

Fôrflåter og andre større flytende konstruksjoner i betong

Marina Solutions disponerer tørrdokker for produksjon av flytemolo, større flytende konstruksjoner og fôrflåter i betong. Vi prosjekterer og designer og leverer flåten nøkkelferdig og sertifisert til deg. Har du et prosjekt? Spør oss! Torgeir Iversen, daglig leder

Fremst på løsninger

Vår visjon er å være fremst på løsninger. Det er viktig for oss at ditt opphold i havna eller på flåten skal være så trygt som mulig, derfor utvikler vi gode og smarte løsninger som ivaretar sikkerheten, gir god funksjonalitet og har lang levetid.

Hvor finner du oss?

Vårt hovedkontor er i Tindebygget i Ørsta på Sunnmøre. Vi har også salgskontor og lager i Ålesund og Bergen. Marina Solutions er hovedsakelig eid av ansatte og samarbeidspartnere. Selskapet ble stiftet i 2010.

Kontaktinformasjon til våre ansatte finner du her.