Om oss

Marina Solutions AS representerer 40 års erfaring og kompetanse fra bransjen. Vi bidrar med prosjektering, levering og installering av marinaanlegg og flytende havner som er tilpasset ulike brukergrupper, og geografiske og topografiske forhold i hele Norge. Vi leverer varer av høy kvalitet, og monterer de flytende anleggene profesjonelt og sikkert. Vi har to kranbåter (Marina Ocean og Marina Fjord) som brukes til frakt, installering og forankring. Det er viktig for oss at ditt opphold i havna skal være så trygt som mulig, derfor utvikler vi gode og smarte løsninger som ivaretar sikkerheten, gir god funksjonalitet og har lang levetid.

Marina Solutions disponerer også tørrdokker for produksjon av flytemolo, større flytende konstruksjoner og fôrflåter.

Vårt hovedkontor er i 'Tindebygget' i Ørsta på Sunnmøre, i tillegg har vi salgskontor og lager i Ålesund og Bergen. Marina Solutions er hovedsakelig eid av ansatte og samarbeidspartnere. Selskapet ble stiftet i 2010.

Vår visjon er: “Fremst på løsninger”. I det ligger at vi hele tiden strekker oss etter å designe og skape sikre, funksjonelle og lønnsomme løsninger for våre kunder.

Kontaktinformasjon til våre ansatte finner du her.