Sikrer produksjonskapasitet av større flytekaier

For å sikre produksjonskapasitet av større flytekaier til oppdrett og havbruk, har Marina Solutions inngått en avtale om leie av tørrdokk på Kyrksæterøra i Trøndelag. Tørrdokken er plassert med kort seilingstid fra skipsleia.

Marina Solutions satser på fiskeri og oppdrettsnæringen og tilbyr totalleveranse av større flytekaier med eller uten kjeller. Økning av konsesjoner i havbruk øker behovet for serviceflåter til havbruksfartøyer. Marina Solutions har nå mulighet for å levere flytekaier opptil 20m x 38m produsert i tørrdokken på Kyrksæterøra. Ved eksisterende tørrdokk i Ulstein er det mulig å produsere flytekaier/flytemoloer fra 5-20m bredde og opp til 90m i lengden.

Marina Solutions er totalleverandør av marina, fiskerihavner og større flytende betongkonstruksjoner og har levert flere hundretalls anlegg i Norge. Selskapet har bygget opp en egen sjøentreprise med to kranbåter og fast ansatte montører som opererer langs hele kysten. Hovedkontoret ligger på Sunnmøre, med en unik tilgang til leverandører og produsenter innen den maritime industrien.