Ny kontrakt til Marina Solutions AS

Marina Solutions AS har inngått avtale om utbygging av Vollen Marina i Asker. Vollen Marina er en fullservice marina som blant annet tilbyr båtplasser, bunkring, båtutstyr, service og bryggerestaurant. Utbyggingen som Marina Solutions skal stå for innebærer ytterligere båtplasser, samt utvidet servicetilbud til båtfolket og gjester med lett servering, sanitæranlegg og bademuligheter.

Vollen Marina-utbyggingen er et spennende og svært unikt prosjekt. I tillegg til flere båtplasser, skal det leveres flytemolo med innredet kjeller og bygg på dekk. Bygget på dekk er arkitekttegnet og skal inneholde havnekontor, HC toalett og trapp ned til underetasjen. Prosjektering av bygget er utføres av Frost Arkitekter som også er ansvarlig for planlegging og utforming av leiligheter og næringslokaler på land.

Flytemoloen er vår største bølgedemper og er en unik måte å få økt areal på sjøen. Selve kjelleretasjen har et areal på drøye 220m2 og vil inneholde 4 WC, 6 dusjrom, 4 store lagerrom, samt teknisk rom. Det vil også være mulighet for vask og tørk.

Kontrakten med Vollen Marina er av stor strategisk betydning for vår satsning på Østlandet og det foreligger flere års samarbeid. Prosjektet skaper også gode ringvirkninger for øvrige leverandører og produsenter. Både Vollen Marina og Marina Solutions ser frem til ferdigstillelse av et prosjekt som kommer til å bli utrolig flott!

Flytemoloen produseres hos Ulstein Betong Marine. Øvrige betongbrygger produseres hos Etne betong. Båtplassene vil få solide stålutriggere med sklisikkert dekke og lukkede hjørnefelt. Prosjektet skal ferdigstilles første kvartal 2021.

Bildet under viser tilsvarende flytemolo i tørrdokk.

Flytemolo i tørrdokk