Kontrakt med Kongelig Norsk Seilforening/Royal Norwegian Yacht Club

Marina Solutions har inngått kontrakt med Kongelig Norsk Seilforening (KNS) om total utskifting av deres marinaanlegg ved Dronningen på Bygdøy.

Marina Solutions skal levere 1,6 km med unike Rennebrygger i betong, samt utriggere og fortøyningsbommer som vil utgjøre totalt 550 båtplasser. Prosjektet skal gjennomføres i to faser og være ferdigstilt innen våren 2021. Kontrakten har en total verdi på 28 mill + mva. Kongelig Norsk Seilforening har hatt fokus på gode og solide løsninger for en fremtidig havn, derfor falt valget på en funksjonell og skreddersydd renneløsning til marinaanlegget på Dronningen. I tillegg til enkel tilkomst til strømkabler og vannledninger, bidrar rennebryggene også til en pen og ryddig havn.

Kontrakten med KNS er av stor strategisk betydning for Marina Solutions som har som mål å være en foretrukken og landsdekkende aktør av marinaanlegg. Det gleder oss stort å kunne få vise frem sikre og fremtidsrettede produkter i et ærverdig og aktivt miljø.

Første fase av prosjektet består av fjerning og sanering av anlegget og påbegynnes høsten 2019. Deretter skal Marina Solutions montører ferdigstille første del av anlegget innen påske 2020.

Kongelig Norsk Seilforening ble stiftet i 1883 og er Norges største seilforening og en aktiv regattaarrangør. Blant ca. 4000 medlemmer finner du en stor juniorgruppe, mange ivrige jenteseilere, hundrevis av tur- og havkappseilere og flere av Norges beste regattaseilere. HM Kong Harald V er æresformann.

Marina Solutions er totalleverandør av marinaanlegg og lokalisert på Sunnmøre. Selskapet har over 30 års erfaring fra prosjektering til montering, med fokus på kvalitet og sikre, praktiske løsninger.

Fra venstre er Anders Kristensen (Generalsekretær KNS), Torgeir Iversen (Daglig leder MS), Einar Galtung Døsvig (Havnesjef KNS), Tov Lerheim (salgsansvarlig MS), Håkon Ingvaldsen (styremedlem KNS) og Jan-Erik Fremmerlid (Prosjektleder MS)