Marina Solutions skal levere fôrflåte til Hofseth Aqua


Marina Solutions skal i løpet av første kvartal 2021 levere fôrflåte til Hofseth Aqua sitt oppdrettsanlegg ved Urdaneset i Storfjorden. Flåten er 28 x 19 meter og har en lastekapasitet på 600 tonn fôr.

Fôrflåten er produsert i betong, er kompakt og funksjonell, driftes av landstrøm og inneholder et moderne fôringsanlegg med åtte linjer, ensilasjeanlegg, veterinær- og kjemikalierom, to lugarer og gode oppholdsrom. Flåten leveres skreddersydd og nøkkelferdig, den er designet av Marina Solutions i nært samarbeid med kunde, og bygget i tørrdokk i Kyrksæterøra.

MARINA SOLUTIONS

- Vi gleder oss over denne kontrakten som er vår hittil største leveranse til oppdrettsnæringen, sier daglig leder i Marina Solutions, Torgeir Iversen. Marina Solutions ble stiftet i 2010 og har siden levert et hundretalls flytende havneanlegg. - I fjor ble satsningen mot oppdrett og havbruk innfelt i strategien vår og vi hyret dyktig og erfarent personell til gjennomføringen. Selskapet har nå 18 ansatte med tilholdssted i Ørsta, Sula og i Ålesund.

HOFSETH AQUA

Hofseth Aqua er et datterselskap av Hofseth International med i underkant av 100 ansatte, hvor alle jobber lokalt på Sunnmøre. - Vi er opptatt av å skape ringvirkninger til lokalsamfunnet og vi brenner for å bruke lokale aktører. Dette er hovedgrunnen til at valget falt på Marina Solutions, sier Svein Flølo, COO i Hofseth Aqua. Han påpeker at det ble gjort en grundig helhetsvurdering i forkant av avtaleinngåelse, men produkt og pris har vært riktig. Marina Solutions er proaktive, løsningsorienterte og har vist seg å være gode samarbeidspartnere.

Kontaktperson i Marina Solutions:
Torgeir Iversen - daglig leder - ti@marinas.no - 957 39 889