Møt oss på Aqua Nor 2023!


Trondheim, 22.-24. august 2023

Aqua Nor tar i mot hele 25 000 besøkende fra over 80 land i løpet av messedagene! Det betyr at du kan treffe mange kjekke folk som har lyst å fortelle om nyheter og hva de jobber med → blant annet oss! Vi har spennende ting på gang, og håper du tar turen innom oss på stand A-107. Altså, i hall A denne gang!

🔹

Praktisk info

Messen er i Trondheim Spektrum, Klostergata 90,7030 Trondheim.

Det er åpent tirsdag - torsdag fra kl. 10:00 - 17:00.

Billetter må kjøpes på forhånd. Eller, hvis du er rask kan du få en gratis av oss. Send da en mail til Tone på tjh@marinas.no med navn og telefonnummer. (Begrenset antall)

🔹

Om messen

I over 40 år har Aqua Nor vært er et viktig internasjonalt møtested for havbruksnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. De siste årene har messen samlet rundt 25.000 besøkende fra opptil 80 nasjoner, i Trondheim Spektrum – og fra og med 2021, digitalt. Her presenteres alle nyheter av betydning for næringen.

Akvakulturnæringen har hatt en voldsom vekst i løpet av disse årene, og teknologi, prosesser og tjenester knyttet til oppdrett av laksefisk, marine arter, skjell m.m. er representert på Aqua Nor. Alle de viktigste oppdrettsnasjonene er til stede enten som utstillere, besøkende eller i offisielle delegasjoner.

🔹

Det siste innen oppdrettsteknologi

Moderne oppdrett er i dag en kunnskapsindustri med svært avansert teknologi. Dette gjelder på alle felter: innen avl, fôr og fôringsregimer, biomassemåling, konstruksjon og drift av flytende merder, nøter, sikkerhetsutstyr, brønnbåter, behandling av fisk, veterinærmedisin, vaksiner etc. Det aller siste innen slik teknologi blir presentert på Aqua Nor.

Nettside: https://aquanor.no/om-messen/

🔹

Håper vi treffes!