Offisiell åpning av servicebrygga i Sortland

Foto: Inger M. Elven, Bladet Vesterålen

«Strålende solskinn og imponerende oppslutning», sa Otto og JEF, da de kom tilbake på kontoret etter å ha representert Marina Solutions under den offisielle åpningen av servicebrygga i Sortland i helga. «Mye folk, og masse positiv tilbakemelding. De er veldig fornøyde med anlegget», forteller de videre. Otto har vært salgsansvarlig og Jan-Erik prosjektleder.

«Den blå lagune» er det offisielle navnet på hele havneanlegget. Hovedbrygga som er 150 meter lang og 6 meter bred, er av type Heavy Duty. Ekstra hardfør. Ekstra sterk. Tåler mer enn bare blå himmel.

«Nemos brygge» som er brygga nedenfor Scandic hotellet, er en rennebrygge. Rennene er for at ledninger og kabler skal holdes skjult, men likevel være lett tilgjengelig for vedlikehold. Nemos brygge har båtplasser på den ene siden.

Otto holdt tale under åpningen. «Vi i Marina Solutions er både stolte og glade for at vi ble valgt som leverandør av dette havne anlegget! Gratulerer så masse til Sortland havn og byen!» sa han i mikrofonen, med solbriller på.

Einar Glad Hansen er driftsleder i Sortland havn. Han kan fortelle at tilbakemeldingene fra de som allerede har hatt gleden av å benytte seg av anlegget, har vært svært positive. Sortland Havn har mottatt ros for å ha oppfylt behovene og forventningene til brukerne, og dette er en bekreftelse på prosjektets suksess. «Samarbeidet med Marina Solutions har vært avgjørende for realiseringen av prosjektet. Vi hadde mange ønsker for å få til et brukervennlig og attraktivt anlegg, det føler vi at vi har fått og er godt fornøyd!»

Les mer om leveransen her

Foto: Inger M. Elven, Bladet Vesterålen
Foto. Inger M. Elven, Bladet Vesterålen
Foto: Inger M. Elven, Bladet Vesterålen
Foto. Bjørn Eide
Foto: Bjørn Eide
Foto: Bjørn Eide